donderdag 30 juni 2016

Deze maand bezig met het illustreren van een verhaal. Een heel leuk "leesproject" van Willebrord de Winter met als doel bij kinderen uit de hoogste klassen van de lagere school, het vrije-lezen te bevorderen. 1375  kinderen hebben deelgenomen aan een verhaalwedstrijd. Door een vakkundige jury zijn hier 42 inspirerende ideeën uitgekomen. Schrijvers hebben deze verhalen op papier gezet. Er zijn 42 kunstenaars gekoppeld aan deze verhalen. Ik vind het fantastisch dat ik er 1 van mag illustreren. Uiteindelijk zullen alle verhalen en illustraties gebonden worden in een uniek leesboek!
Wordt vervolgd..... 

zaterdag 25 juni 2016


De Jury vertelt over de academieprijs 2016........ 
:)







!!!HaPpY!!!
Vandaag was de proclamatie en heb diploma "specialisatiegraad Schilderkunst" behaald. En nog een verrassing....Ik heb de Academie Prijs 2016 gewonnen! .....Zo blij......

zondag 19 juni 2016


Dit weekend een bijzondere expositie... used coffeefilter mail art.
Op een bijzondere locatie (Koffiebranderij). Organisator Ed Hanssen kreeg (wereldwijd) zo'n kleine 150 bewerkte gebruikte koffiefilters opgestuurd, die dit weekend geexposeerd werden. Ik tekende met ballpoint een vleermuis op een ongebruikte koffiefilter (omdat ik geen koffie lust :)

zaterdag 11 juni 2016

Kunstproject Vrijheid.....(zie blog jan '16) 
Binnenkort de laatste nieuwtjes...............

donderdag 9 juni 2016


Dit keer op verzoek een bellypaint met dolfijntjes. Heel persoonlijk.....